Sjuuuuuuuk

Skapligt irriterande, två veckor har man typ vart frisk och så blir man dålig igen.. fy fan det är bara skit nu

äter penecillin också men för vad det håller jag för mig själv:P haha lol

Så jag orkar väl inte göra speciellt mycket om dagarna nu, vart hemma sen i Onsdags, har inte orkar ett piss rent ut sagt >.< Jag orkar inte ens gå till skolan om jag skulle vara friskt.. Jävla fitt skit på allt.

I had a god day today =D

Ja i morse va det väl depp som vanligt, hade ingen lust och gå till skolan, men när jag väl hade sovit på tåget och sedan kommit till skolan s¨å kändes det bättre. Förutom att ingen hade tagit papper åt mig, tack så jävla mycket O.o ååh fattar inte varför jag ska bry mig när inte ni gör det..Assholes.  Hade idtrott och spelade badminton med massa roliga ljud x) lol. Nej men det var skoj och skönt och få svettas lite. (haha kvinnligt)  Sen dubbla svenska lektioner O.o va fan ska manha det på en dag för? Har tre lektioner med samma lärare -.- Dock är hon den bästa läraren tack och lov (F)

Hon bryr sig alltid om man behöver prata och hon respekterar att man inte alltid kan vara på topp, tack Mimmi.

Jag vill inte vara hemma, jag orkar inte ta mig härifrån.  Jag orkar inte med skolan, låt mig få flytta för fan. Jag vill bo i Örebro nu, nu och nu.

Sen efter skolan tog jag mig tills tudiefrämjandet och lullade runt med paul och tränade poi ;D Fan jag börjar bli riktigt bra ju^^ hehe. Ja det höll på från halv fyra till halv sex, sedan skuttade jag till tåget och smsade en massa med sötaste<3


På tåget sov jag gott som fan, fast vart lite pisst över att jag va tvungen att handla, kände mig så jävla seg i huvudet plus att jag hostar så fort jag anstränger mig typ. Hade ju tänkt träna i kväll men får se hur det blir med den saken.


Tänker så jävla mycket, jag hatar det, varför kan du inte bara försvinna ut mitt huvud lika fort som du försvann ur mitt liv? Jag orkar inte tänka å dig, men det är det första jag tänker på när jag vaknar och fan försvinna. Bort, jag vill inte.
Hur ska jag kunna gå vidare när jag i djupet av mitt hjärta fortfarande älskar dig, jag förstår inte, jag förstår inte varför du gjorde det och kommer aldrig att göra, du förlorade mer än jag men du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta som du ändå förstörde helt och hållet ditt svin. Jag är inte ens arg, jag är bara besviken hur man kan göra något så okänsligt.
Jag har itne ens kunnat skriva om hur jag känner för jag har själv slutit in det mesta, jag vågar inte, hur fan ska jag göra.

Hjälp mig.

www.bilddagboken.se/Strawberryn

ARVIKA I MORGON :D YAAAY

Fan vad najs och slippa ävnta på att få träffa er igen ^^ Ni är så jävla underbara människor och jag vill inte vara utan er:)

I morgon åker jag till Arvika, ska bli sköj och jag längtar som fan^^  halv sju ska man upp i morgon bitti då:P

behandlingen går väl helt okej, smärre missöde och hoppas det bara är det också:) vilket det är, måste vara positiv, i alla fall med nånting^^

Undrar i alla fall vad som har hänt med morsan,  det tar väl inte 3,5 timma att bada hos grannen x)


Peace out bitches and hoes :D

Utkast: Happ i ...

Happ i dag har man nästan gått och blivit frisk, skönt som fan.
Hade feberdrömmar i natt och dom va inte trevliga alls=/ hatar er, försvinn.

Ett helt slott typ som Hogwarts fullt med spöken och monster och allt möjligt som bara va elakt och ville en illa.
Om man tittade för mycket på en film där konsitga grejer kom ut ur öronen på folk kunde man själv få det O.o helt sjukt.

Jaha så snart är det skola igen, trött som fan på det, sackat efter i huvudet på lovet¨^

Saknar dig Johan^.^


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0