I had a god day today =D

Ja i morse va det väl depp som vanligt, hade ingen lust och gå till skolan, men när jag väl hade sovit på tåget och sedan kommit till skolan s¨å kändes det bättre. Förutom att ingen hade tagit papper åt mig, tack så jävla mycket O.o ååh fattar inte varför jag ska bry mig när inte ni gör det..Assholes.  Hade idtrott och spelade badminton med massa roliga ljud x) lol. Nej men det var skoj och skönt och få svettas lite. (haha kvinnligt)  Sen dubbla svenska lektioner O.o va fan ska manha det på en dag för? Har tre lektioner med samma lärare -.- Dock är hon den bästa läraren tack och lov (F)

Hon bryr sig alltid om man behöver prata och hon respekterar att man inte alltid kan vara på topp, tack Mimmi.

Jag vill inte vara hemma, jag orkar inte ta mig härifrån.  Jag orkar inte med skolan, låt mig få flytta för fan. Jag vill bo i Örebro nu, nu och nu.

Sen efter skolan tog jag mig tills tudiefrämjandet och lullade runt med paul och tränade poi ;D Fan jag börjar bli riktigt bra ju^^ hehe. Ja det höll på från halv fyra till halv sex, sedan skuttade jag till tåget och smsade en massa med sötaste<3


På tåget sov jag gott som fan, fast vart lite pisst över att jag va tvungen att handla, kände mig så jävla seg i huvudet plus att jag hostar så fort jag anstränger mig typ. Hade ju tänkt träna i kväll men får se hur det blir med den saken.


Tänker så jävla mycket, jag hatar det, varför kan du inte bara försvinna ut mitt huvud lika fort som du försvann ur mitt liv? Jag orkar inte tänka å dig, men det är det första jag tänker på när jag vaknar och fan försvinna. Bort, jag vill inte.
Hur ska jag kunna gå vidare när jag i djupet av mitt hjärta fortfarande älskar dig, jag förstår inte, jag förstår inte varför du gjorde det och kommer aldrig att göra, du förlorade mer än jag men du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta som du ändå förstörde helt och hållet ditt svin. Jag är inte ens arg, jag är bara besviken hur man kan göra något så okänsligt.
Jag har itne ens kunnat skriva om hur jag känner för jag har själv slutit in det mesta, jag vågar inte, hur fan ska jag göra.

Hjälp mig.

www.bilddagboken.se/Strawberryn

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0